IZABERI TAROT KARTU i  DOBICES svoju PORUKU za JUL – sta moras da uradis, cega treba da se cuvas, i kome NE SMES da VERUJES…

IZABERI TAROT KARTU i DOBICES svoju PORUKU za JUL – sta moras da uradis, cega treba da se cuvas, i kome NE SMES da VERUJES…

4. srpnja 2022. 0 By Maja

KARTA BROJ 1

Ti si osoba dobre duse koja pokusava da prema svakome ispadne postena i korektna. Tako si naucio i ti ne zelis da se mijenjas. U tvom zivotu nije uvijek sve bilo med i mlijeko, ali ti si uspio da sacuvas dobrotu u sebi, mada te je ta dobrota u zivotu kostala mnogo.

Osoba si koja je vjerna sebi i koju niko ne moze da promjeni.

Uvijek si imao velike ciljeve, i karta koju si izabrao pokazuje da si bio blizu ostvarenju svojih zelja, ali da su te neke osobe prosto sprijecile da ostvaris svoje snove. Mjesec jul ce biti pracen srecom, ali i razocarenjima od vrlo bliskih osoba.

Upravo nekim osobama koje smatras svojim velikim prijateljima ne smijes mnogo da vjerujes.

Jedna osoba posebno ce izdati tvoje povjerenje. Ono cega najvise treba da se cuvas je kome ces povjeriti svoje tajne i svoje planove. Ovaj mjesec ce ti donijeti srecu ukoliko budes malo mudriji i ukoliko se malo vise posvetis svojim zeljama.

Pokusavas da nikoga ne razocaras, ali to prosto nije moguce.

Ovaj mjesec ce imati uspone  padove, ali ono sto je najbitnije jeste da se ti vise posvetis onome sto je tebi u zivotu bitno. Ne obaziri se na to sta ce neko misliti vec se bori za ono sto zelis.

 

KARTA BROJ 2

Nema sumnje u to da je tvoj put uvijek bio iskren i posten. Mnogo problema je iza tebe, ali i uspjeha na koje si posebno ponosan. Na prvom mjestu uvijek stoji tvoja porodica, jer ti si osoba koja je uvijek bila porodicno orijentisana.

Naravno da postoje problemi, ali ti nastojis da sve rijesis na miran i lijep nacin.

U ovom mjesecu jako je bitno da se malo vise posvetis svojim poslovnim problemima. Lako ces sve rijesiti ukoliko pokazes upornost. Posebno treba da se cuvas laznih obecanja koej ce ti neke osobe izgovoriti tek tako.

Ne nasjedaj na velike price vec misli na sebe i ljude koje volis.

Poslovna sreca te ocekuje u ovom mjesecu ukoliko pocnes da malo vise vjerujes u sebe.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2