Lav se susreće sa PROŠLOĆU, Škorpiju očekuju promijene na RADNOM MJESTU a Jarca očekuje SAMO SREĆA!

Lav se susreće sa PROŠLOĆU, Škorpiju očekuju promijene na RADNOM MJESTU a Jarca očekuje SAMO SREĆA!

5. srpnja 2022. 0 By Maja

VAGA

Očekuju vas kako lijepa tako i loša dešavanja do kraja sedmice. Na poslovnom polju vi ćete blistati od sreće jer ćete napoon dobiti unaprijeđenje koje dugo  čekujete. Ali na polju ljubavi vas očekuju suze, jer će vaš partner napraviti jedan korak koji će vas mnogo razočarati.

 

ŠKORPIJA

Nećete biti zadovoljni kada je vaš posao u pitanju. Mnogo truda ste uložili u svoju karijeru, i ona kao da se polako bliži kraju. Ipak, poznati ste po tome da nikada ne odustajete. Borite se za ono do čega vam je stalo. Na polju ljubavi vas ne očekuju promijene.

 

STRIJELAC

Mnogo toga će se dešabvati do kraja sedmice. Kao prvo na poslovnom polju vas očekuju divne vijesti, koje će vam uljepšati dane. Pred velikim ste ciljom da ostvarite ono što ste zamislili. Na polju ljubavi idete na sve ili ništa. Sviđa vam se jedna osoba, i vi se nećete ustručavati da joj to kažete.

 

JARAC

Lijepi dani do krajaj sedmice su pred vama. Sretne zvijezde su vam mnogo naklonjene i vama će sve polazitit za rukom. Kako na poslu tako i u ljubavi samo vas sreća prati. Ništa neće moći da pokvari baše dobro raspoloženje. Novčani dobitak vas također očekuje.Uživajte.

 

VODOLIJA

Sretne zvijezde se ne odmiću ni sa vaše strane. Period do kraja sedmice vam donosi samo razoge za sreću, a posebno jedan novčani dobitak koji stiže iz inostranstva će uljepšati vaše dane. Na polju ljubavi ste neodoljivi za voljenu osobu. Jedno divno iznenađenje je pred vama,

 

RIBA

Polako ali sigurno se odmičete od problema iz prošlosti. Nižete uspijeh za uspijehom, i to se do kraja sedmice neće promijeniti. Imate veliku podršku od voljenih osoba, to vam daje dodatnu motivaciju da nastavite istim tempom.

Stranice: 1 2