Otkrivamo koji ce  se znaci  beskrajno veseliti, i kome ce se ostvariti  najveci san!

Otkrivamo koji ce se znaci beskrajno veseliti, i kome ce se ostvariti najveci san!

5. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Da ste bas blizu nekih ostvarenja, to niste, ali niste ni daleko. Ono za cime vi tezite, uskoro ce i da bude ostvareno. Imacete  zaista mnogo  jakog  razloga da se tokom leta veseliite.Jos samo da vam pravi drustvo jedna devica.

 

BIK

Tokom leta cete biti jako vezani za jednoga raka i on ce vam biti sve.Osim sto vi njega volite, vi ste i jako bolecivi prema njemu. Mozda mu  to nekada i smeta, jer ne cinite bas sve po njegovoj volji, ali cuti.

 

BLIZANCI

Oslonite se vise na sebe i na svoje snage, umesto sto se oslanjate na pratera. Necete verovati da je na ivici snage, ali cetze se uveriti tokom leta. Morate preuzeti njegov deo obaveza i tako mu pomoci da vrati i snagi i volju.

 

RAK

Jako ste uticajni kada je rec o jednome biku, i jedino vas sluza. Nekako prema vama ima neki osecaj neznosti, i neku sponu istovremeno. I tokom ovoga leta cete biti vezani nevidljivim lancima i bicete pravo iznenadjenje za okolinu.

 

LAV

Srce ce vas nositi ka jednoj vagi i to ce svi da ocene kao veliku ljubav.Eto sanse da tokom leta iskreno uzivate, da volite nekoga  i da budete voljeni. Videcete da ce vam biti duplo uzvraceno, pa mozete reci da ste ostvarili najvecu zelju.

 

DEVICA

Jedan ovan vas voli ali ne sme da vam to prizna. Dok vam srce kuca, vreme je da pokazete i kakvi su vasi planovi za dalje. Neka se rese  neke nedoumice i pokazite da ste voljni da zajedno gradite srecu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2