Ovna SREĆA neće pratiti, Blizance očekuje RAZOČARENJE a pred Ribama je VELIKA SREĆA!

Ovna SREĆA neće pratiti, Blizance očekuje RAZOČARENJE a pred Ribama je VELIKA SREĆA!

5. srpnja 2022. 0 By Maja

VAGA

Veliki poslovni uspjeh je pred vama u narednoj sedmici. Ne plašite se da pokažete svoje ideje, koje će biti vrlo dobro primljene. Neki poslovni poduhvati kojih ste se plašili, ispostaviti će se kao pun pogodak. Pred vama je sedmiva koja će vam također donijeti jedan novčani dobitak. U ljuabvi neće biti promijena.

 

ŠKORPIJA

Vjerujte u sebe i ono što vi smatrate ispravnim. Mnogi vas pokušavaju sputati, ali vaša upornost na poslovnom polju će vam donijeti finansijski dobitak kojeg ste dugo očekivali. U ljuabvi volite da preuzmete kontrolu, ali u ovoj sedmici se ne trudite da vaša bude zadnja. To će vam samo donijeti nesuglasice sa voljenom osobom.

 

STRIJELAC

Malo ste zapustili vaše poslovne obaveze i to će se loše odraziti na vas. Inače ste osoba koja je vrlo predana svom poslu i svojim obavezama, ali ovaj put ste se previše ulijenjili. Vaše finansije će ispaštati zbog vaših nepromišljenih odluka. U ljubavi se više posvetite voljenoj osobi.

 

JARAC

Zaboravite malo na obaveze i pokušajte se posvetiti stvarima koje vam duši gode. Premoreni ste ali nikako da se posvetite sam sebi. Pod velikim ste pritiskom, ali morate biti svjesni da nie sve u poslu. Stres koji proživljavate odraziće će se loše n a vaše zdravlje ukoliko nešto ne promijenite.

 

VODOLIJA

Vaše finansije ne mogu da trpe vaš potrošački mentalitet. Vama novac kako dođe tako i ode.Naredna sedmica je idealna za neke promijene. Vaša potrošnja ide preko vakih mogućnosti, i zato je najbolje da se posavjetujete sa osobom koja će vam pomoći da vaše finansije dovedete u red.

 

RIBA

Sreća vas očekuje kako na poslovnom tako i na ljubavnom polju. Mnogo lijepih trenutaka je pred vama, ali ne zaboravite da se ipak morate malo više potruditi kako bi taj uspjeh trajao. Vama kad nešto pođe za rukom, iamte običaj da se opustite. To vam nikako ne možemo preporučiti.

Stranice: 1 2