Merkur je u najneznjem znaku do 19.-og jula:Nikad vece SANSE za SRECU i LJUBAV!

Merkur je u najneznjem znaku do 19.-og jula:Nikad vece SANSE za SRECU i LJUBAV!

8. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Ako niste bas zadovoljni svojim emocijama, vreme je da budete. Upravo biste mogli da budete zadovoljniji u periodu pred vama.Planeta koja vlada u neznom znaku, mogla bi i vama doneti jednog neznog partnera.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Eto sanse da sretnete nekoga, kao i svi oko vas. Mozda bas postoji sansa da se  zaljubite, mada ste  nespremni za vezu. Emotivna veza se trenutno ne uklapa u vase planove, ali ne mozete planirati kad cete se zaljubiti.

 

BLIZANCI

Osecate da vas je proslo zaljubljivanje i da vas  nista ne moze skrenuti sa puta.Sada je vreme za neke velike i ozbljne korake i vreme je da se opredelite za njih. Sta cete ciniti, odakle poci i na sta se odluciti, zavisi samo od vas.

 

RAK

Merkur  je u vasem znaku sve do 19.-og jula, a on nudi pogodnosti.Vase emotivno polje ce jako procvetati, jer vam planeta Merkur nudi  sve moguce sanse. Do ovog datuma su vase sanse za ljubav i srecu, vece nego ikada. Iskoristite ih!

 

LAV

Zanima vas jedan rak sto vam se svidja, ili sto mu se moze bas sve u narednim danima? Samo budite iskreni i priznajte iskreno sta zelite, i da li zaista osecate nesto sto lici na ljubav? Mogli biste zaista da uberete velike poene za sebe licno!

 

DEVICA

Osecate veliku bliskost sa jednom vagom i nadate se da ce tako i da potraje.Mada se pravite da niste nista primetili, srce ce vam reci da sledi nova veza. Budite okrenuti jedno drugome, i nemojte da krijete osecanja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2