Merkur je u najneznjem znaku do 19.-og jula:Nikad vece SANSE za SRECU i LJUBAV!

Merkur je u najneznjem znaku do 19.-og jula:Nikad vece SANSE za SRECU i LJUBAV!

8. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Ako ste bili tuzni, razocarani i nesrecni, verujte da sledi sreca.Poslovna ponuda koju cete prihvatiti, bice najisplatljiviji period za vas. Sa druge strane, nesto cete korisno da spojite sa lepim, a to lepo, bice jedna osoba koja ce vas opciniti.

 

SKORPIJA

Vi ste jako radosni a uzrok vase radosti, bice jedan lik. Lik, ni novi, ni stari, nego uvek samo jedan i jedini.Bice to lik koji ste zaprimili u svoje srce i dali mu besplatnu i stalnu stanarinu u njemu.Bas kao i zabranu da napusti vase srce!

 

STRELAC

Vec ste se predali situaciji i vreme je da se odlucite sta cete dalje. Mada ste odredili cilj, nikako da se srede okolnosti koje ce vas  dovesti do njega.  Od vas se ceka da ucinite jedan konkretan  korak. A dobro znate i koji.

 

JARAC

Vasa sreca da se mozete    radovati i da ce se vase oci konacno sresti sa pogledom jednoga bika.Volite ga tajno, a vase srce jos ne zeli da se oda sta oseca.Mozda ce pogledi pricati umesto vas dvoje.

 

VODOLIJA

Vec ste jako  optereceni necim i nikako da se oslobodite tereta koji nosite. Dok se drugi raduju, vi se osecate izgubljeno noseci zivotni teret i nedaca. Vreme je da vam neko pomogne i da vam olaksa za pola.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Budite ubedjeni da vam predstoji sreca  sa jednim rakom. On je u milosti planete merkur, pa su sve povoljne okolnosti na njegovoj strani.Zato cete i vi moci da budete privilegovani, s obzirom da ste  u bliskoj vezi sa njim. Eto prilike da budete  zaljubljeni i zadovoljni  u svemu.

 

Stranice: 1 2