Nista nece biti isto u ova tri dana, ako ste rodjeni u ovim znacima!

Nista nece biti isto u ova tri dana, ako ste rodjeni u ovim znacima!

8. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je za neke sitne promene i sada cete   morati da se potrudite da do njih i dodje. Vreme je  da se srede  neke vase dileme i da budete nacisto sa onim sta cete.  Kada okrenete stvari za trista stepeni, nista vise nece biti isto.

 

BIK

Smeta vam  veliki pritisak koji trpite sa strane.  Zelite da budete slobodne volje i jasnih misli, a vasa porodica vam stalno sugerise sta cete.Mozda  je vreme da  sam donesete jedan veliki korak, i tako biste sami odlucivali o sebi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vec postajete sami svoji, a partner vam zavidi.Ne samo sto ste sebicni, nego sto mislite samo o sebi i ni o cemu vise. On zeli vasu paznju i pruzite mu je, a ne da mu uskracujete i svoju paznju i zasluzeno postovanje.

 

RAK

Niko vam to nije dokazao, ali osecate da vas partner zapostavlja.Ne znate zasto, jer vi ispunjavate sve sto mozete, nadajuci se da ce vasa veza da zazivi.Kako vam se cini, da cete licno morati preseci ono sto vidite da ne ide. I krenuti novim putem.

 

LAV

Vec ste se sredili po pitanju emocoja i sada vam je lepo. Osecate da je doslo vreme promena na bolje.Ova tri dana ce biti uvertira za bolje i lepse  periode vaseg zivota. Onaj kojeg volite, ugostice vas svojom paznjom.

 

DEVICA

Da ste malo bolje, nego sto ste bili, vec se zna i vidi se po vama.Budite zahvalni svojoj situaciji od  koje ocekujete da potraje tako dobra i povoljna. Vreme je da pomislite  da moze da potraje ako date svoj interes.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2