Nista nece biti isto u ova tri dana, ako ste rodjeni u ovim znacima!

Nista nece biti isto u ova tri dana, ako ste rodjeni u ovim znacima!

8. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vasa emocija raste iz dana u dan i sve vise volite jednu ribu. I ne slutite da je srce dala drugome i da vam nije dala nimalo povoda. Ovih dana morate doneti odluku da odustanete od svega.Bolje po vas, manje cete patiti.

 

SKORPIJA

Ponasate se i osecate kao da volite prvi put. Vreme je da se srede vase misli  i da znate da vredi da se date svojim mislima da ce da traje i potraje. Bice to vasa zelja ovih dana,i  nada da ce da  traje, ali i potraje.

 

STRELAC

Imate brojne obaveze i nemate vremena da mislite o bilo cemu drugome. Vas partner mora da  ima obzira i da vam ne zamera. Ako vam bude zamerao, verujte da vas ne postuje i ne razume. A neko takav kraj vas, bio bio suvisan.

 

JARAC

Susret kojem se nadate,  jos ce se odgoditi  ostati na cekanju. Vs osecaj da vam se nista ne da, gusice vas sve vise i vise. Nista vam ne vredi da sebi cinite gore, nego sto jeste. Prihvatite ono sto je!

 

VODOLIJA

Sve ste vec  pokusali u vezi sa necim sto vam predstavlja problem. Ma sta da ste probali, nije dalo rezultate, i sada idete napred. Vreme je za neke korenite promene u vasem zivotu, i pocev od danas, okrecete novi list.

 

RIBE

Osecate da vas neko posmatra, ali kradom. Vidite to na ulici i na radnom mestu, pa ste zakljucili da se svidjate radnom kolegi. Mada  sada znate o kome se radi, ipak se plasite da vas ne zavede, pa ostavi. Ni vi niste ravnodusni.

Stranice: 1 2