Prava istina, ovo ce biti PONEDELJAK koji ce ovom znaku DONETI sve sto je PREDUGO CEKAO!

Prava istina, ovo ce biti PONEDELJAK koji ce ovom znaku DONETI sve sto je PREDUGO CEKAO!

10. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da znate sata hocete i sta biste bas ovoga dana. Zato pokazite zelju koja vam je u gudima. I ne samo pred drugima, pokazite je pred onom  kojoj i pripada. Vreme je da otvorite srce.

 

BIK

Vasa nezna dusa zeli malo mira i mlo ljubavi, a ovaj dan vam to nece doneti. Mozda je vreme da se pokaze  sta vec imate u planu, i da se borite da ostvarite bar njih. Danas ce vas neko gledati sa velikim interesovanjem.

 

BLIZANCI

Imate zakazane neke termine i njih svakako morate ispostovati. Pokazite sta cete i kako da se dalje organizujete. Jedan rak vam zeli pokloniti malo paznje, a vi nikako da primetite kako vas on gleda.

 

RAK

Ne volite kada je neko pun sebe, kao da je njegov ceo svet. Upravo ce vam se takvom predstaviti jedna skorpija. Ma kako da vam se svidja, pa i da je volite tajno, ne mozete da prihvatite njeno nadmeno ponasanje.

 

LAV

Puni ste volje i elana, a niko ne zna sta je tome povod. Kako se da videti, niste ni sa kime u vezi, da biste tako lebdeli. Uspeli ste da pobedite i prevarite skoro sve,  da ste sami.A vezu sa skorpijom krijete kao zmija noge.

 

DEVICA

Bicete uporni da dobijete jednoga raka, ali vam nece ici tako lako.Mada ce biti poteskoca, ipak cete uspeti u tome.  Bice to nesto sto ste odavno pokusavali i sto ste predugo cekali.Vreme je da budete najsrecniji zodijak dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2