Prava istina, ovo ce biti PONEDELJAK koji ce ovom znaku DONETI sve sto je PREDUGO CEKAO!

Prava istina, ovo ce biti PONEDELJAK koji ce ovom znaku DONETI sve sto je PREDUGO CEKAO!

10. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Sigurno da zelite da se sredite u osecanjima prema jednoj devici. Nikako da ih odredite  i da jasno znate cemu teze vase emocije. Kod vas se sve izmesalo u srcu, i ne znate sta zelite, ljubav ili drugarstvo.

 

SKORPIJA

Vec ste se jako oraspolozili, ali nemojte da letite visoko. Ljubav, koliko je lepa, jos vise zna da zaboli. Zato pazite sta cinite i sve ce da bude bolje.Kazu da se ni u sreci ne valja mnogo poneti, pa uvazite tu narodnu izreku.

 

STRELAC

Vi biste mogli da znate sta vam je ciniti, ali samo kada vidite da imate povoljne okolnosti. Nemojte da upadate u lose prilike, i sebe svesno ubacujete u neprilike. Za ono sto zelite, nemate sanse i zato bolje da mirujete.

 

JARAC

Naivno verujete da  ste nekome u srcu, jer vam stalno laska. Verujte da takvi laskavci uvek zavedu, pa onda slomiju srce. Da ne biste bili povredjeni, prvo sagledajte da li je u pitanju flert ili zaista nesto lepse.Mozda prava ljubav na pomolu.

 

VODOLIJA

Ne znate da se desavaju neka cudna osecanja i da prave vrzino kolo u vasem srcu. Uzrok tome je jedan lav koji se okolo seta, i baca vam poglede. Vreme je za emotivni  obracun, oboje iznesite emocije na videlo, neka odluci srce!

 

RIBE

Vama ce se desavati nesto lepo bas ovoga dana, i na vasu veliku radost.Bice da ste to zeleli bas dugo i konacno je dan da se radujete onako od srca.  Bas toliko mnogo, koliko je i bila jaka i uporna vasa zelja koju ste vukli mesecima, ali niste odustali od nje.

Stranice: 1 2