Lav mora da RIJEŠI svoje PRIVATNE PROBLEME, Jarac ima TAJNU, a Ribama će sve biti PO VOLJI…

Lav mora da RIJEŠI svoje PRIVATNE PROBLEME, Jarac ima TAJNU, a Ribama će sve biti PO VOLJI…

14. srpnja 2022. 0 By Maja

VAGA

Ne krivite druge osobe za vaš trenutni neuspijeh,, jer ste jedino vi odgovorni za to. Vjerovali ste pogrešnim osobama i kada su vas prijatelji pokušali upozoriti. Niste se obazirali na to šta oni govore, i zato ćete u narednoj sedmici morati da snosite posljedice. Pred vama je sedmica u kojoj će se desiti velike promijene na poslvnom polju. Na žalost one neće biti dobre za vas.

 

ŠKORPIJA

Obratite malo više pažnje i na druge osobe. U posljednje vrijeme previše ste se fokusirali samo na sebe.Da vam bliske osobe to zamjeraju, ne treba da vas čudi. Vi ćete u narednoj sedmici ostvariti dobre poslovne rezultate, ali u privatnom životu morate da donesete neke promijene. Ako tako nastavite, dragi ljudi  će vam okrenuti leđa.

 

STRIJELAC

Naredna sedmica vam donosi samo lijepe trenutke. Mnogo ste činili za druge, i sad je došao red da se i vama nešto lijepo dogodi. Očekuju vas lijepi trenutci sa voljenim osobama u kojm ćete vi samo uživati. To ste iskreno i zaslužili. I na poslovnom polju vam napokon polazi sve za rukom. Ono što ste naumili, to ćete i ostvariti.

 

JARAC

Imate tajne prema voljenoj osobi, ali ona će to u narednoj sedmici saznati. Njena reakcija vas neće oduševiti. Nije ni čudo što vas u poslijednje vrijeme prate stalne nesuglasice. Vaš partnr ima sumnje u vas, ali vi ste sve do sada uspiješno poricali. Pred vama je sedmica u kojoj ćete morati biti iskreni  prema voljenoj osobi.

 

VODOLIJA

U narednoj sedmici ćete imati potrebu da se malo osamite. Pod velikim ste stresom, i mir je ono što vam je preko potrebno. Ostavite sve u stranu i posvetite se samo sebi. Poslovne obaveze vas očekuju, ali bitno je da vi pvo pronađete balans između posla i privatnog života kojeg u zadnje vrijeme skoro pa da i nemate.

 

RIBA

Naredna sedmica vam donosi samo sretne trenutke. Kako na poslovnom tako na ljubanom polju, samo sreća vas očekuje. Mnoga pozitivna dešavanja će obilježiti lijepe dane koji su pred vama. Zaslužili ste da uživate. Poslije velikih obaveza koje su iza vas, ne ustručavajte se da uživate u divnim danima.

Stranice: 1 2