Naredna tri dana donose:Emotivni haos Lavovima,nostalgiju Jarcevima, a ljubavni brodolom Ovnovima…

Naredna tri dana donose:Emotivni haos Lavovima,nostalgiju Jarcevima, a ljubavni brodolom Ovnovima…

14. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Osecate se tuzno i nesigurno, nevoljeno i povredjeno. Vasa  emotivna slika je losa, ali ce ovih dana da bude jos losija. Vi ste divni, ali vas partner ne zasluzuje nekoga poput vas.Sledi vam ljubavni brodolom, ali za vas ce to biti olaksanje.

 

BIK

Zavukli ste se u svoj omiljeni prostor i vise vas nista ne zanima.Ipak ce biti vreme da se malo vise angazujete. Dok svi misle da ste lenjivac, vi samo gledate svoja posla. Tek cete svima prirediti iznenadjenje.

 

BLIZANCI

Vreme je da budete vrlo direktni, umesto sto saljete male prigovore. To su tek neke male naznake da morate reagovati otvoreno. Verujte da neko zeli da cuje vase  naznake da mu se svidjate, ili bar da ste osvojili deo njegovih simpatija.

 

RAK

Vec ste jako ponosni na jednu vagu i vase srce se silno raduje njoj.Poceli ste joj slati male signale i vreme je da pokazete sta zelite i sta biste od nje zauzvrat. Na vasu srecu, bice odlucna da vam iznese sve sto oseca u srcu.

 

LAV

U vasem zivotu i vasem srcu, vlada emotivni haos.   Osecate da ste ludi od ljubavi ptrema jednoj osobi, a ona to kao da ne vidi. Ili se okanute takve situacije i pustite sve kraju. Ili se ohrabrite i svoj emotivni haos, iznesite pred njom, na videlo.

 

DEVICA

Vreme je da se priblizite onoj za koju biste zivot dali. Takva vasa osecanja samo pokazuju da znate  da volite beskonacno i bez ustezanja. Radovacete se promeni vase trenutne situacije i  to ce je pokrenuti napred, ka novim pobedama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2