Naredna tri dana:Jarcu obradovanje, Vagama iznenadjenje, Rakovima razocarenje…

Naredna tri dana:Jarcu obradovanje, Vagama iznenadjenje, Rakovima razocarenje…

16. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Pouzdano se zna da cete zeleti susret sa jednom vagom. Mozda ona nista ne ocekuje i ne nada se necemu posebnom.Ali vi ste unapred resili da joj  pripremite veliko i prijatno iznenadjenje.Bice srecna i ponosna.

 

BIK

Naredni dani ce biti podredjeni vasem razmisljanju sta i kako. Mi vam sugerisemo da ste sami sebe doveli u takvo stanje. Zalud vam je da mislite kada niste nista preduizeli da ne dodjete u bezizlaznu situaciju.

 

BLIZANCI

Sebe dovodite u neku losu poziciju, tako sto isijavate samo zalopojke.Zasto to cinite , kada vam niko ne moze pomoci, osim vi sami sebi.  Ocekujete pomoc sa strane, a nije vam tako neophodna.

 

RAK

Bicete  jako razocarani time sto vas nece usreciti oni od kojih to ocekujete.Zna se prvo od partnera, pa dalje od porodice. Bice da su svi zaboravili nesto vrlo vazno, sto bi vama pricinilo radost.Ali, nije prvi put!

 

LAV

Vec idete za obavezama i one ce vas voditi napred.Vase ce sve misli biti vezane za jednu devicu o kojoj sanjate.Zato ce vam sve sto radite biti dalekko lakse, jer ce vam ona grejati misli i terati vas da obavljate sve sto imate.

 

DEVICA

Vase srce ce kucati  za jednu vagu, ali cete shvatiti da imate  suparnika. Vase srce vas jako zaboleti kada je budete videli sa nekim.Budite ubedjeni da nije vasa sudbina i da je bolje da smirite srce i krenete na drugu stranu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2