U tri dana, bice U IGRI i zizi interesovanja ZIVOT TRI znaka zodijaka!

U tri dana, bice U IGRI i zizi interesovanja ZIVOT TRI znaka zodijaka!

16. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Nista posebno za vas i za vasa ocekivanja i nade. Uglavnom su vezane za jedan lik i jedno srce koje vas nikako da primi. Dokle cete moci da se tako nosite, ne znate, ali vam se savetuje da ostanete uporni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Nemojte se smatrati tuznim i nesrecnim, jer niste! Vi ste samo slabic i lose ste volje, jer vam fali samopouzdanja. Vreme je da krenete svojim pravcem i da znate sta hocete i koga zelite. Imacete sanse kod jedne device.

 

BLIZANCI

Vas cilj je da vama bude dobro i da vi budete zadovoljni.Vreme je da postanete malo drugaciji i da vodite sta cinite svojom sebicnoscu. Vas partner vas gleda takvim, pa vi ako mislite da nije u pravu, obrazlozite mu sve.

 

RAK

Vreme je da konacno prihvatite stvari onakvim kakve one jesu. Godinama nesto pokusavate i  necete moci ni za ova tri dana.Vreme je da  stvari idu kako moraju, a vi odustanite, jer nista necete promeniti.

 

LAV

Vi ste jedan od tri znaka, ciji ce zivot ovih dana da bude u zizi interesovanja. Konacno ste poceli da zivite svoj zivot, onako kako hocete.Vas emotivni zivot se menja iz korena, ali ste nepodobni okolini.Vas partner im nije izbor, pa vas stavljaju na listu trac rubrike.

 

DEVICA

Vreme je da malo predahnete i onda pozurite sa obavezama. Partner vas zeli iznenaditi svojim pozivom da odmarate skupa, i u isto vreme. Zato pozurite da uradite zavrsnicu polugodisnjih obaveza, pa da uzivate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2