INDIJSKA MAGIJA- KONJ: Izaberi i saznaj  STA TE CEKA do kraja godine PO INDIJSKOJ MAGIJI!

INDIJSKA MAGIJA- KONJ: Izaberi i saznaj STA TE CEKA do kraja godine PO INDIJSKOJ MAGIJI!

19. srpnja 2022. 0 By Lala

 

KONJ BROJ DVA:

Vi koji ste izabrali konja broj dva i konja crne boje, kao da cete sebi sami uliti neku snagu.Magija crnog konja je izuzetno velika snaga koja delije na svim poljima zivota. Nije vazno o cemu se radi, niti sta zelite, vi cetze imati snagu koja vam je potrebna. Nekom vrlo cudnom magijom, pratice vas poput dvojnika, neiscrpna snaga koja ce vas gurati napred.

Napred u vasim zeljama, htenjima i svim obavezama koje ce biti podjednako vazne u vasem zivotu.Bicete razigrani, puni elana, i ici cete za svojim zeljama ne samo ovog ,nego u svim narednim mesecima.

 

 

KONJ BROJ TRI:

Vi koji ste izabrali  konja broj tri imate vrlo jasno odredjene ciljeve i odredjene zelje.   Tacno ste se predodredili sta cete ciniti jer ste planirali jedno po jedno. Tacno ste odredili sta cete i kako do svojih planova. Malo ce na vas uticati vanjske sile koje ce vam pomagati u ostvarenju, a i vi imate cvrste zelje.

Sami cete sebe gurati u ostvarenju svojih zelja i ciljeva.Jedno od njih je i ono da  blistate na emotivnom polju i da

budete cvrsti u ljubavi. Vase uverenje ce trajati dokle god budete zeleli svoju ljubav da ozvanicite  i da trajate puno lepih godina, u zdravlju, ljubavi i toleranciji. Onaj ko ide za svojim ciljevima, uvek ih ostvari i  zna da se bori za srecu, bice srecan. Vase ce zadovoljstvo biti sto sve drzite pod kontrolom. Nastavite tako mocno i jasno prema cilju svoga zivota.

Stranice: 1 2