Teska situacija za Ovna, Bik treba da krene ka svom cilju, Ribe su jako umorne…

Teska situacija za Ovna, Bik treba da krene ka svom cilju, Ribe su jako umorne…

21. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Od vas se ocekuje da pokazete da ste  spremni da se izborite sa onim sto sledi. Vec znate o cemu se radi i vreme je da stegnete srce. Nece ovo biti prvi put da se suocite sa bolom. Samo ce sada biti ponajteza situacija.

 

BIK:

Imate naum da ostvarite svoj san i vreme je da krenete   za njim. Vase emotivno polje ce se morati stabilizovati, a vi vidite  kako. Sve ce biti do vas i do vase  emotivne  snage. Pokazite da ste jaki i da mozete podneti sve sto sledi.

 

BLIZANCI:

Mozda je vreme da se okrenete partneru i da vise razgovarate. Vreme je da  otvorite sve svoje skrivene teme, i  da se zna i sta zelite. Vase srce se polako ali sigurno zaljubljujuje  sve vise i viose. Zato nadjite  ista interesovanja i  zajednicke ciljeve u svemu.

 

RAK:

Od vas se ceka da pokazete odredjen i jasan stav po pitanju vase veze. Ono sto ste do sada trpeli, vise nije u igri. Sada vas nove situacije teraju da opet budete trpeljivi, i da se resavaju neke druge stvari. Gde ste vi, i gde su vase zelje, u svemu tome?

 

LAV:

Od vas se ocekuje da pokazete da ste spremni da pogazite svoj ponos.Ne radi onoga koga volite i ko voli vas.Ne radi njega, nego u ime vase ljubavi. Ne dajte da se ponos  unisti vasu ljubav i da bude ono sto ce udaljiti vaseg partnera od vas.

 

DEVICA:

Bez obzira na ljubav, vreme je da pokazete  svoje drugo lice. Ne dajte se da vas partner i dalje  ubedjuje u suprotno, i tera da se ponizite.To ne smete uciniti, cak i da se rasturi bvasa veza. Trajace ako je ljubav obostrana, ako je samo sa vase strane, onda je necete spasiti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2