Teska situacija za Ovna, Bik treba da krene ka svom cilju, Ribe su jako umorne…

Teska situacija za Ovna, Bik treba da krene ka svom cilju, Ribe su jako umorne…

21. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA:

Nadate se da cete se lepo provesti i da sledi vreme predaha.Mozda ce vam to slobodno vreme da  vise naskodi, nego sto vas je rad umorio. Vreme  je da vas partner shvati da vam ne moze naredjivati i ponasati se nadmeno. Svojim nadmenim  ponasanjem sve ce vam pokvariti.

 

SKORPIJA:

Imate  odresene  ruke sto se tice vase emotivne strane. Ponasate se mocno i cinite sve sto vam je volja. Ako zelite da  sve bude pod kontrolom, ne smete se nadmetati sa partnerom. Pokazite samo bar malo tolerancije.

 

STRELAC:

Ove dane ste vec planirali i necete odustati od svojih zamisli. Vreme je da se partner pomiri sa  vasim zamislima i da shvati da mora da vas podrzi. Jedno drugome mora biti podrska ako zelite da budete  u lepom emotivnom smeru.

 

JARAC:

Vi ste jako naivni,a to cete tek uvideti kasnije. Verujete  u sve sto cujete i verujete svima, a to ce vam se obiti o glavu. Vreme je da se  uverite da vam se dobrota nece dobrim vratiti. Oseticete se  iskoristenim  i omalovazenim.

 

VODOLIJA:

Vi ste jako srcani, pa reagujete u momentu, pa ste i jako implusivni. Ono sto vam padne na pamet, to i izgovorite, pa mnoge povredite.Verujte  da je kasno kad padnu uvrede i vreme je za nove korake.I ovih dana izgovoreno necete moci povratiti, niti opravdati.

 

RIBE:

Vi ste uporni da se  zna i sazna da volite jednog jarca. Na sva zvona  pricate da ste  u ljubavi sa njim, dok on cuti. Tako sebe dovodite u zabunu, a onog, cije vam ime  stalno u komentarima.   Neki ce sumnjati u istinitost vasih prica.

Stranice: 1 2