Evo prilike da saznate  KOME ce ova subota biti NAJLEPSI DAN  u mesecu julu!

Evo prilike da saznate KOME ce ova subota biti NAJLEPSI DAN u mesecu julu!

22. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Eto prilike da se srede neke vase dileme.Od vas se ocekuje da sledite srce, a sledeci svoje srce, uspecete. Vreme je da osetite srecu i da vas partner bude obradovan onim sto cete konacno resiti.A cekao je dugo na takvo resenje.

 

BIK

Imate dan pred sobom  koji ce vam doneti nervozu i neraspolozenje.Moracete da se nosite sa svojim situacijama i da budete borac, a ne da se predajete.Ne smete se predavati i tako sebi ciniti gore nego sto jeste.

 

BLIZANCI

Vreme je da okrenete razumnijem ponasanju, pa i razumnijim koracima i ponasanju. Vreme je da budete mnogo realniji. Od vas ce partner ocekivati podrsku, pa zato nemojte ga razocarati.Pokazite toleranciju.

 

RAK

Ljubav kojoj se nadate  od voljenog bica. Sakrice sve vase nedostatke. I  vasu losu finansijsku situaciju, i vase nedovoljno  dobro materijalno stanje.Vreme je  da vase emotivno stanje  i ljubav partnera zaseni sve probleme i ovaj dan ce biti najlepsi dan.

 

LAV

Vase epoizode ce  da se smenjuju, malo sreca, malo tuga. Razumete da su to sastavna osecanja svake veze. Zapitajte se danas cemu tuga, ako ste oboje zaljubljeni? Ili volite samo vi, a patner  uziva u vasoj ljubavi, ne cineci nista.

 

DEVICA

Vas ljubav je ono sto nosite u srcu i zelite pokazati jednoj  vagi. Osecate da imate slicnosti i da ce vam duse biti srodne. Ovog dana cete uspeti da dosegnete njeno srce i shavtite da vas voli, kao i vi nju, sto vas cini najsrecnijm zodijakom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2