Ovi zodijaci su mislili da im SUDBINA  nikada  nece  VRATITI BIVSU LJUBAV, ali SUDBINA  sa njima  ima PREDIVNE PLANOVE!

Ovi zodijaci su mislili da im SUDBINA nikada nece VRATITI BIVSU LJUBAV, ali SUDBINA sa njima ima PREDIVNE PLANOVE!

22. srpnja 2022. 0 By Maja

Ovi zodijaci pate za bivsom ljubavi, ali su poceli da se mire sa sudbinom da ta osoba vise nikada nece biti dio njihovog zivota. Kako su se samo prevarili.

 

OVAN

Vi kao zodijak koji se nikada ne zeli odreci iskrene ljubavi, morao se je pomirti sa tim da je ljubavnoj sreci dosao kraj. Period koji je iza vas jako tesko vam je pao, mnogo ste vi cinili kako bi ostali u vezi sa voljenom osobom, ali sreca  vam nije bila naklonjena.

Mada ste se mnogo voljeli neke probleme  niste uspjeli rijesiti, i to vas je zaboljelo mnogo.

Ljubavna sreca je dosla kraju, ali ne sasvim. Mada ste se razisli, vi ste potajno imali nadu da ce doci do pomirenja. Vremenom je ta nada nestala, jer od vase bivse ljubavi ni traga ni glasa.

MIslili ste da je vas partner zapoceo novi zivot sa novom srecom, ali to nije bilo tako.

  Vas bivsi partner je u tisini patio za vama , jer i on vas jos uvijek ludo voli.

Sudbina vas je jednom rastavila, sudbina ce ponovo da spoji vase puteve. Poslije duze vremena  napokon cete se opet sresti, i pomirenje slijedi kojem ste se prestali nadati.

Pred vama je novi ljubavni pocetak koji ce vam pruziti sansu da zapocnete novu ljubavnu srecu, i vi cete biti sretniji nego ikada do sada.

Uskoro cete u svom narucju imati osobu koju ste voljeli i koju jos uvijek ludi volite.

Niko sretniji od vas nece biti, jer pred vama je sreca kakvoj se nikada niste mogli nadati. Vrijeme uskoro dolazi da sa vasom velikom ljubavi budete samo sretni.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2