EVO KAKVI STE ZAISTA: Fotografija koju odabereš otkriće ŠTA TI LEŽI NA DUŠI…

EVO KAKVI STE ZAISTA: Fotografija koju odabereš otkriće ŠTA TI LEŽI NA DUŠI…

23. srpnja 2022. 0 By Admin 1

1. Fotografija

Dominante karakteristike: Bezbrižni, zaigrani i veseli

Volite živjeti slobodno i spontano. U svemu što radite pokušavate uživati što više možete, budući da vam je moto: Živi život punim plućima.

Vrlo ste znatiželjni i otvoreni o svemu novom – promjene su za vas prilika da se razvijete i naučite nešto novo. Najgore što vam se može dogoditi je da se osjećate da ste u škripcu i da ne upravljate svojim životom. Gledate na svoju okolinu kao na mogućnost stalne promjene koja donosi mnoga iznenađenja.

 

 

2. Fotografija

Dominante karakteristike: Nezavisni, nekonvencionalni i nesputani

Zahtijevate slobodan život u kojemu niste vezani za svoju okolinu, što vam omogućuje da odredite svoj vlastiti životni put. Umjetničkog ste duha i to prenosite na svoj posao i slobodne aktivnosti. Vaša želja za slobodom ponekad rezultira ponašanjem koje je potpuno suprotno od onog što se od vas očekuje.

Vaš stil života je vrlo individualan. Nikad ne biste slijepo oponašali ono što je popularno, naprotiv, želite živjeti u skladu s vlastitim idejama i uvjerenjima, čak i ako to znači plivati protiv plime.

 

 

3. Fotografija

Dominante karakteristike: Introspektivni, osjećajni i reflektivni

Usmjereniji ste od drugih ljudi na sebe i svoj unutarnji svijet. Ne podnosite površnost – radije biste bili sami, nego u društvu u kojem se vode površni razgovori.

Ali bez obzira na vaše preferencije, imate jako čvrst krug ljudi koji vam pružaju unutarnji mir i stabilnost koju trebate u životu. Volite provoditi vrijeme sami, uvijek nađete nešto što biste radili i rijetko kad se dosađujete.