Sledi  sedmica iz snova i jedan  ce shvatiti da postoji neko ko bi mu dao CEO SVET NA DLANU!

Sledi sedmica iz snova i jedan ce shvatiti da postoji neko ko bi mu dao CEO SVET NA DLANU!

23. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vasa sumnja ce pasti na partnera, ali ne vasom voljom. Bice to voljom jedne dokone osobe koja ce uneti trac u vasu vezu. Vas partner je sklon da poveruje svemu sto cuje, pa vam nece biti lako. Morace vam obrazloziti stzvari.

 

BIK

Osecate se vrlo lose, bezvoljno i beznadezno.  Sve je to posledica vase lose emotivne veze. Ovih dana se sve izdesavalo tako iznenada, i prosto vas je ubilo.  Probajte naci neki izlaz koji ce  vas izvesti  iz lose pozicije.

 

BLIZANCI

Ne znate sta cekate, niti sta vas ceka, ali osecate nesto lose. Zasto se tako osecate, za sada ne znate, jer nemate razloga. Od vas zavisi sta ce dalje biti, pa ako mozete neke neprijatnosti, vi sprecite cim se dese.

 

RAK

Ne znate kako da svoje srce otkljucate za nove dana. Od narednih dana zavise svi vasi koraci. Vreme je da usporite njihovu brzinu, jer cete biti iznenadjeni. Vasa ljubav ce biti na potezu, pa zato se otvorite za jednu osobu i priznajte joj sve sto osecate.

 

LAV

Ljuti ste na voljeno bice koje ce vas uskoro oraspoloziti. Vreme je da pokazete  sta se desava tako iznnada i tako neplanski. Vase srce ce zudeti za pomirenjem i vreme je da se srede sve okolnosti, koje vode ka  pomirenju.

 

DEVICA

Tesko vam je i pretesko, i nikako da se pomirite da je to igra sudbine.Ona vam vedri i oblaci ove dane i vreme je da se pomirite sa njom.Zasto da se predajete, kada je jasno da ne moze tako trajati vecno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2