IZABERI LABUDE LJUBAVI i saznaj svoju LJUBAVNU SUDBINU do kraja godine! Jedan par je znak BOLNOG RASKIDA!

IZABERI LABUDE LJUBAVI i saznaj svoju LJUBAVNU SUDBINU do kraja godine! Jedan par je znak BOLNOG RASKIDA!

23. srpnja 2022. 0 By Maja

LABUDI BROJ 2

Velika ljubavna sreca do sada nije bila na vasoj strani. Mada ste vi osoba koja je uvijek vjerovala u srecu u ljubavi ona vam nije bila naklonjena. Mnogo razocarenja i problema je iza vas ali vi ste se uvijek nadali samo dobru. U ljubav vjerujete kao malo ko drugi jer ona je vasa zivotna vodilja uprkos svim razocarenjima koja ste dozivjeli.

Svoje srce ste poklanjali pogresnim ljubavima koje vase iskrena osjecanja nisu znale da cijene. Ali vama je sreca u ljubavi jako bitna jer vi ne zelite da budete sami. Zelite da dijelite svoju srecu sa nekim ko ce vas iskreno voljeti i ko vas nikada nece razocarati. Pred vama su desavanja do kraja godine koja vam samo srecu donose. Vi cete naime upoznati osobu svog zivota sa kojom cete samo sretni biti.

Ocekuje vas ljubavna sreca u koju nikada niste prestali vjerovati. Vi cete sa osobom koju cete upoznati samo za veliku srecu znati ali srecu koja je pred vama vi ste iskreno zasluzili. Do kraja godine niko sretniji od vas nece biti jer pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Bicete sretni jer cete veliku ljubav svog zivota upoznati.

 

LABUDI BROJ 3

Ljubavna sreca vam je uvijek na prvom mjestu ali do kraja godine ona vam okrece ledja. Mada imate veliko povjerenje u voljenu osobu, to povjerenje se rusi u mjesecima koji su pred vama. Naime vas partner ce napraviti jednu veliku gresku preko koje vi necete moci preci. Prevara koja ce se desiti mijenja sve jer voljena osoba vam zauvijek okrece ledja. Vas ocekuju promjene koje ce vam slomiti srce jer vi cete saznati sve i nista vise nece biti isto.

Uvijek ste imali veliko povjerenje u voljenu osobu ali ono ce biti izigrano. Do kraja godine dolazi do raskida koji mijenja sve jer vas ce iznevjeriti osoba kojoj vjerujete najvise. Pred vama su desavanja koja ce vase srce slomiti ali s vremenom vi cete nauciti da vasa ljubav vrijedi mnogo vise.

Prevara koja je pred vama samo ce vam otvoriti oci da ste cijelo vrijeme zivjeli u zabludi. Vi zasluzujete iskrenu ljubav i osobu pored sebe koja ce znati da cijeni vasu iskrenu ljubav. Nece vam biti lako ali cete shvatiti da je tako mozda najbolje.

Stranice: 1 2