Svakome po nesto,a JEDNOJ DAMI zodijaka SVE!

Svakome po nesto,a JEDNOJ DAMI zodijaka SVE!

23. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vama sledi poslovni uspeh i to je ono sto ce vam obeleziti ovu godinu. Svima ponesto, a vama lepa zarada, obzirom koliko radite i koliko se trudite.Do kraja tekuce godine ostaje jos mnogo,  a vama taman toliko da stanete za lestvicu vise.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

BIK

Mada ste novcano losi, ipak cete imati velike sanse. Vase zarade idu napred i moracete samo da date sve od sebe i pokazete da ste voljni da radite. Sve je do vas, pa ako budete radili i imacete koliko da se izvadite iz dugova.

 

BLIZANCI

Trenutno niste bas zadovoljni, jer ste imali velike novcane izdatke. Imali ste nekih problema i da ne duzite, vreme je da se okrenete  oporavku. Mada ste imali izdatke, imacete i prilive, i zato se ne brinite. Ne brinite, stabiliziovacete se  do kraja godine.

 

RAK

Nadate se ozdravljenju  nekih iz familije i to ce da bude. Vreme je da budete podrska onima koje volite. Imacete i novcanih kriza, ali kraj godine ce da donese resenja za sve. Vama licno, nesto sto resava vase buduce dane.

 

LAV

Svima po nesto, a vama ce ova godina da iznedri ljubav.Mada ste odavno mastali o necemu, i nekome, do kraja godine cete ostvariti mastanja. Tako cete konacno da budete srecni i zadovoljni.

 

DEVICA

Trenutno ste u poziciji koja se menja kao vreme. Cas je oblacno, cas kisno a cas toplo. Takva su i vasa osecanja, kao i raspolozenje, a  bice  da ih morate stabilizovati.Vas partner ce vam zahtevati neke velike odluke, i vi ih morate doneti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2