Nedelja pred nama, nekome novi pocetak, DAN ZA PAMCENJE!

Nedelja pred nama, nekome novi pocetak, DAN ZA PAMCENJE!

23. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Konacno da nikoga vise ne opterecujete sa slanjem poruka jednome lavu.Vreme je da odmorite i svoje kolege ali da im budete zahvalni za sve.  Vreme je da suocite svoja srca i svoje oci, oci u oci.

 

SKORPIJA

Mada ste stalno u pokusaju da pobegnete jednoj osobi, ona vas prati. Nemojte da joj bezite, kao da vas ne zanima. Vasa je tajna da vam je drago i da ste ponosni zbog te osobe.Srce ce vam tuci kao ludo.

 

STRELAC

Danas je dan za susret sa vasim starim drustvom.Mada se jako radujete svima, vasu srecu cini lik, kao deo toga drustva. Nije to neko slucajan, nego vase posebno bice u koje ste se zaljubili. Susret za pamcenje!

JARAC

Imate ovaj dan da resite nesto i da oporavite na  najbolji nacin. Imacete prilku da neke licne greske popravite. Ako ne to, da ih bar malo ublazite. Zato cete morati da pridjete partneru koji ce vas zeljno cekati sa izvinjenjem.

 

VODOLIJA

Tek sada u teskoj poziciji, i sami shvatate kako je zivot tezak i koliko prolazan. Tek sada vam je zao sto neke stvari niste znali da cenite i da razumete na jedan drugi nacin.Zato od ovog dana pocinjete da gledate drugim ocima.

 

RIBE

Rado cete danas da otvorite srce, pred jednom vodolijom. I vi cete priznati da ste i sami gresili, i da krivica nije, samo njena. Mozda ce ova nedelja da bude vas novi pocetak, i dan kada ste shvatili u cemu lezi smisao vaseg zivota. Bice ovo vas najsrecniji dan, a vi sretni zodijak!

Stranice: 1 2