Ko ce BROJATI svaki dinar, a KO ce mnogo TROSITI, hvaleci se kako IMA??

Ko ce BROJATI svaki dinar, a KO ce mnogo TROSITI, hvaleci se kako IMA??

24. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Radite i imate, ali da ste bas tako mocni, to niste.Ipak ste vi tako  skromni, pa vam nista ne cini novac. Gledate ga kao potrosno sredstvo da biste sto bolje ziveli.Morate ici napred  i  traziti sebi druga koji ce vas ceniti zbog vas, a ne zbog para.

 

BIK

Vi i novac ste dva sveta, kao da ste zauvek posvadjani. Vreme je da malo razmislite sta se radi i sta je ono gde gresite. Radite nesto, a nikada nemate, pa cete morati povesti racuna.Kad imate, dva dana se rasipate, treci nemate za osnovno.

 

BLIZANCI

Vasa upornost se isplati, ali se isplati vise vasa snalazljivost. Vreme je da budete uporni u svemu, bas kao sto ste i do sada bili. Kod vas je pravilo da uvek morate misliti glavom i tako cete imati.

 

RAK

Dok se vasa okolina pakuje na odmor, sa radoscu, vi sa umorom jedva gledate i cekate kraj dana.Peumorni radom, obavezama i raznim cudima, vreme je  odahnete i vi. Trenutno ste lose finansijski, ali ne znaci da morate raditi.

 

LAV

Zelite da putujete na odmor sa nekim i da se tako udruzite. Odavno trazite njegovo drustvo, ali nikako da vam se posreci. Niste bas puni , ali znate koliko mozete potrositi. Ne zelite sami  da odmarate, nego zna se sa kime!

 

DEVICA

Ogranicite se sta cete i kako, pa se snadjite i planirajte naredni period. Ako bi vam se moglo posreciti da  nadjete dogovor sa prijateljem i da delite troskove. Bilo i vam lakse, a imali biste prilike da setate  i svoje voljeno bice.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2