Kome fali ZRNO SRECE da postane najsrecniji OD SVIH?

Kome fali ZRNO SRECE da postane najsrecniji OD SVIH?

24. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Srce vam kuca  za jednu osobu i nikako da je  osvojite. Cinite to polako i na tenane, ne osecajuci  sta dalje i kako planirate biti konkretni. Danas imate sansu da budete u njenoj blizinii nemojte se kockati.

 

BIK

Sve pohvale za vas rad i trud, ačli od strane vasih prijatelja. Vreme je da se izjasnite  po pitanju onih koji se ne izjasnjavaju prema vama. To znaci samo jedno, hvale vas prijatelji, a vas partner cuti.

 

BLIZANCI

Postajete mnogo grubi i drski prema svima oko sebe. Zanemarujete cak i svoga partnera, a ne biste smeli. Nemojte biti slepi kod ociju i sa srcem, a bez srca. Svojim drskim reakcijama mu nanosite bol.

 

RAK

Lako biste mogli da izgubite partnera, ako ne ucinite nesta konkretno. Pokazite da cete se truditi, jer vi se volite, ali samo malo fali da budete srecniji. Danas mu morate iznamiti prvo osmeh na lice, pa tek onda uruciti svoja izvinjenja.

 

LAV

Da ste voljn i, niste, ali morate se pomiriti da je vas partner tvrdoglav.Niste sigurni sta hoce, a nikako da vam se on posveti. Kao da svesno zeli da vas iritura, ili tek to zaista cini sa odredjenom namerom. Otkrijte!

 

DEVICA

U lepoj ste vezi koja traje i koja vas  cini srecnom, ali nesto fali.  To je tema koju nikako da pokrene partner, a nadate joj se. To je sudbonosno pitanje, koje ce se bas danas desiti i zrno srece koje ce upotpuniti vasu srecu, a vas uciniti srecnijim od svih!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2