Koja ce TRI znaka PONETI TITULU NAJSRECNIJIH zodijaka?

Koja ce TRI znaka PONETI TITULU NAJSRECNIJIH zodijaka?

24. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Svesni ste da vam ne ide bas sjajno, mada suvise radite i trudite se. Vrlo nepravedno prema nekome kao sto ste vi.Ipak  glavu gore i budite otvoreni i nasmejani. Vreme vase srece ce svakako doci.

 

BIK

Samo u zadnje vreme se trudite da vredno radite i da postizete  sve. Od vas se ceka da budete i dalje ponositi i nastavite u istome ratmu. Da ste tako bili azurni ranije, rado biste sedo sada ostvarili u svemu.

 

BLIZANCI

Da se okrenete napred, nikad nije kasno. Novi pocetak ce vam doneti suze koje ce vam  biti razlog da samo budete jaci i da postanete istrajniji. Zato se trudite da budete uporni i da sada ne odustajete od svojih zelja.

 

RAK

Vasa ljubav je ono sto vam se  sada ogleda na licu,, kroz osmeh i dobro raspolozenje. Vreme je da budete i dalje nasmejani, pozitivni i otvoreni. Konacno vam se smesi sreca, i ponecete titulu prvog srecnog zodijaka.

 

LAV

Kuda biste da vam nije partnera, i da nemate njegovu maksimalnu podrsku? Vasa je sreca pa vas  voli i u svemu podrzava.  I sada cete biti na ispitu ljubavi i pozrtvovanosti. Nesto vrlo ozbiljno sto moze dati i kontra efekat, mora da prenesete preko ledja.

 

DEVICA

Vama je lepo i daleko lepse i bolje, nego sto i samo mozete da priznate. Vreme je za nove korake, a vi niste sigurni da li ih treba ciniti. Samo napred, jedan potez ce od vas da ucini drugog najsrecnijeg zodijaka!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2