Koja ce TRI znaka PONETI TITULU NAJSRECNIJIH zodijaka?

Koja ce TRI znaka PONETI TITULU NAJSRECNIJIH zodijaka?

24. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Sve sto je bilo do sada, bilo je i tome se vise nemojte osvrtati. Zato se okrecite napred i cinite nove korake u kojima se necete secati proslosti. Vreme da shvatite da tamo gde proslost igra ulogu, nikada nece biti srece.

 

SKORPIJA

Vreme je da i vci tuzni ponesete titulu treceg najsrecnijeg zodijaka. Od vas sesamo ceka da date pristanak  jednome lavu, i pustite da vas vodi. Konacno vasa sreca pocinjwe da cveta, a da joj se niste nadali, nakon ogromnog razocarenja.

 

STRELAC

Vasa ljubav  ce da pocne od nule i da se okrenete na novi pocetak. Vama se okrece jedna lepa osoba i zeli da joj ponovo date sansu. Kao da trazi sansu  za ruku pomirenja, mada niste ni bili krivi da bi se tako osecali.

 

JARAC

Bili ste mirni i neutralni i sklanjali ste se na stranu. Sve do sada niste znali  da se borite, pa ste mnoge svoje simpatije predali drugima.Okrenite se napred, i uzmite zivot u svoje ruke.Vreme je da se borite za svoju srecu.

 

VODOLIJA

Ako ste mogli da se oprostite sa jednim delom svoga zivota, mozete i od jedne osobe. To sto nije ostala sa vama, znaci da nije vredela.  Zato  idite napred i samo za svojim ciljem i onom koja vam lezi na srcu.

 

RIBE

Vreme je da  se okrenete na drugu stranu i da se izborite za sebe. Ako ste do sada bili podrska osobama koje su vam bliske, vreme je da menjate uloge. Zelite nesto u cemu vam oni mogu pomoci, i ako treba vracati dug, njihov je red da vam ga vrate.

Stranice: 1 2