Izaberi kupida i saznaj kakvu ljubavnu srecu ti donosi?Je li nova ljubav na pomolu?

Izaberi kupida i saznaj kakvu ljubavnu srecu ti donosi?Je li nova ljubav na pomolu?

25. srpnja 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SLIKU KUPIDA BROJ 2

Vi koji ste izabrali sliku kupida pod rednim brojem dva, zasluzujete da budete srecni, jer ste jako dobri. Dobri ste kao osoba, kao covek velikog srca koji svuda oko sebe siri ljubav.

Svojom slikom srca govorite da ste covek koji uvek zeli da voli i koji sve gleda i posmatra kroz ljubav. Da ste srecni, niste, jer vam se svidja neko i nikako da vas taj neko primeti.

Kao da mu govorite da ste tu i da mu saljete svu ljubav sveta i svoje srce dajete jednom rukom. Vreme je da vas primeti i da se okrene vama, ali to nece biti. Vi morate da mu pridjete, iznedrite svoja osecanja, i kazete sve sto vam je u srcu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

AKO STE IZABRALI SLIKU KUPIDA BROJ 3

Vi koji ste izabrali sliku kupida broj tri, imate iznenadjenje za sve.

Vasa ljubav je u vasem srcu i uskoro ce biti uzvracena, ali je za sada nosite tajno. Bice da je vasa nova ljubav dobro zakljucana tajna, koju krijete od ljubomornih pogleda.

Tako vam odgovara obomu sve dok je ne ucvrstite.Uskoro cete je svima prikazati i tako pokazati da ste spremni da je krunisete, i da priredite veliko iznenadjenje svima.

Kao da je Amor zauvek spojio i vezao neraskidivim nitima ljubavi, tako da ih niko nece moci pokidati.  I kada izadjete na videlo kao par koji nije nikoga pitao nista, svi ce se zaprepastiti.

Stranice: 1 2