Slede jako zanimljivi trenuci do kraja godine,a ovi znaci ce biti jako srecni!

Slede jako zanimljivi trenuci do kraja godine,a ovi znaci ce biti jako srecni!

25. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se skoncentrisete i budete otvoreni.Trebate da se borite i idete napred, ma kako tesko bilo. Malo ce vam ici na ruku neke stvari, a malo cete se i boriti.Vreme je da stanete na svoje noge.

 

BIK

Vreme do kraja godine bice idealno da se upustite u neki posao. Imacete sansu za svoje profesionalne  mogucnosti i vreme da sledite njihov put. Vreme je za neka nova poslovna zaduzenja, kako biste stali na noge.

 

BLIZANCI

Da ste neko ko se bas bavi nekim biznisom, niste. Ali vreme je da to pocnete,  pre ili kasnije. Pred vama je nesto jako bitno i vazno, i morate dati sve od sebe, da istrajete. Ako  budete uporni, bicete i nagradjeni rezultatom.

 

RAK

Vasa je ljubav uzorna i nadate se da bi trebala takvom i ostati. Jeste uzorna, ali samo vasim zalaganjem i pozrtvovanjem. Partner ce se, kao i uvek, maksimalno oslanjati na vas. Neka vas to natera da razmislite sta dalje, i da li dalje po starome?

 

LAV

Imate ponovo i ljubav i paznju jedne skorpije i mislite da ce tako da ostane.Svesni ste da to zelite i zato se pokazite  da tako i ostane. Ipak cete morati da preduzmete neke konkretne korake, kako biste bili sigurni da li ce ona ostati uz vas, ili ne?

 

DEVICA

Samo za neko vreme, i vi osecate da cete osvojiti ljubav jedne  vage. Mada znate da se necka i premislja, pokazite da znate  sta cete dalje. Naravno da cete narednih meseci da sredite sve njene dileme, ili necete biti skupa.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2