Koji ce zodijaci da se raduju,dok se drugi budu nervirali i lomili?

Koji ce zodijaci da se raduju,dok se drugi budu nervirali i lomili?

25. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec ste jako motivisani sta cete dalje i vase srce kuca za promene. Od vas zavisi kakve cete odluke doneti. Samo pratite zelje i svoje srce i nece biti problema.Jedna promena ce vuci drugu.

 

BIK

Sve sto je bilo da se resi, mogli ste i trebali da resite do sada. Mada mislite da nikad nije kasno, verujte da  je vreme za nove korake. Jedna osoba ce vam dati volju za zivot i vratice vam nadu u bolje sutra.

 

BLIZANCI

Snalazljivi ste pa ce i dalje  da se borite kako znate i umete. Pred vama je pocetak novog meseca, ali za vas ce to biti pravi pocetak. Vreme je da se rese neke odredjene stvari, kako ih ne biste uvlacili u nove sutuacije.

 

RAK

Od vas se ocekuje da budete svima od pomoci, a ko ce biti vama?Prvi dani avgusta vam donose vece probleme.Nece to biti samo novcana kriza, a izdaci preveliki.Jos ce vas neko nervirati, pa budite spremni.

 

LAV

Ono sto mislite i ono sto osecate bice u totalnom kontrastu. Osecate jedno, a mislite drugo i nikako da  se opredelite na koju cete stranu.Neka pobedi vase srce i njegova osecanja.Razum svakako uvek upozorava  losim mislima.

 

DEVICA

Neka se i vas partner  raduje, jer i vi mu dajete za pravo.Dugo ste ga ignorisali, ali je red da bs sada zna sta i vi osecate. Vreme je da se oboje prepustite situaciji i trenutku. Mozda vam oni sve jasno kazu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2