TUGA,  NOVA LJUBAV,  BOGASTVO: Izaberi CIGANSKU KARTU i saznaj STA te CEKA do KRAJA GODINE!

TUGA, NOVA LJUBAV, BOGASTVO: Izaberi CIGANSKU KARTU i saznaj STA te CEKA do KRAJA GODINE!

25. srpnja 2022. 0 By Maja

KARTA BROJ 1)

Ti si osoba kojoj nista nije prece od ljubavi. Sve cinis kako bi pronasao ljubavnu srecu, ali ona ti je do sada samo okretala ledja. Bez ljubavi ne zels da budes, ali isto tako ne zelis lazi i prevaru u svojoj vezi. Mnogo si propatio kada je ljubav u pitanju, jer tebe su bivse ljubavi mnogo razocarale. Upravo zbog toga ne zuris da se zaljubis,ali ljubavnu srecu ipak zelis. Ponekad je sa tobom mlo komplikovano jer ti tacno znas sta zelis, ali tvoj strah te cesto sprijecava da budes sretan.Nije nikakvo cudo sto tako razmisljas jer tebi je razocarenja dost u zivotu.

Ipak, od sudbine niko ne moze pobijeci pa ni ti. Karta koju si izabrao donosi ti novu ljubav. Mada ces ti naravno imati svoje sumnje, ovaj put ces se usuditi i da vjerujes. Slobodno vjeruj, jer ti ces do kraja godine sresti svoju srodnu dusu. Osobu koj te u zivotu niakda nece razocarati. Sa osobom koju ces uskoro sresti, samo ces za srecu znati.

 

KARTA BROJ 2)

Mnogo si jaka osoba koja zna da se suoci sa zivotom. Ti si do sada mnogo toga prosao, ali nikada nisi odustajao da mislis pozitivno. Osoba si koja je naucila da se bori  i sa  tugom i sa razocarenjima.I mas ti naravno i mnogo razloga za srecu. Ljudi koji te poznju mnogo te vole i cijene jer si ti jedna iskrena i divna dusa. Zivot ti nije bio bajka, ali ti si se uvijek borio za bolje. Do sada bi mnogi da su na tvom mjestu prestali da vjeruju u srecu, ali ne ti. Ti znas da poslije kise mora doci sunce, sta god da se desi i u zivotu.

Zivot ce tebe do kraja godine jos jednom da iskusa. Karta koju si izabrao ti pokazuje veliku tugu. Sudbina prema tebi zaista nije uvijek postena. Ali ti se neces predati, kao sto to nisi cinio ni do sada. Mozda je pred tobom tuga, ali i ona ce proci. Zivot ide dalje i ti ces poslije svega postati samo jos jaca osoba nego sto si vec.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2