UTORAK ce biti POSEBNO LEP za Jarceve,Vodolije, i Rakove -evo i zasto!

UTORAK ce biti POSEBNO LEP za Jarceve,Vodolije, i Rakove -evo i zasto!

25. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec ste od onih koji se moraju malo sacuvati ovih dana. Danas cete nmorati da budete posebno na oprezu. Pazite da ne upadnete u zamku koju vam sprema vas prijatelj-. Mnogo mu verujete i vreme je da se vase oci otvore, kada je on u pitanju.

 

BIK

Danas nista posebno osim vasih uobicajenih obaveza i vreme je da se bavite njima. Dosta ste odtradfili pa ste puni optimizma, i jako ste zadovoljni. Mada i ne pomisljate na neke izmene, danas ce vas neko jako obradovati.

 

BLIZANCI

U glavi imate sijaset zelja i planova, a niste kadri da podjete za njima.Zasto ih stalno iznosite partneru, trazeci da on misli o svemu. Dugo ste se oslanjali na njega, i od ovog dana, vreme je da se pocnete sami interesovati za sve.

 

RAK

Ocekujete da vam u goste dodju dragi prijatelji a ne slutite da ce vas obradovati. Imacete razloga da se mnogo radujete, jer vas ceka jako prijatno iznenadjenje. Odavno niste i necete dugo biti srecni, kao sto cete ovog dana.

 

LAV

Mnogo ste se opustili i sada daleko bolje disete. Vise ne trpite niciji pritisak i vreme je da se srede vase  misli. Konacno ste celokupan zivot uzeli u svoje ruke, i radite sta hocete.Posto i volite koga hocete, vreme je da danas budete najsrecniji zodijak.

 

DEVICA

Uzivate puno poverenje jedne osobe, a za to ste se i borili. Vreme je da joj otkrijwete ono sto vam lezi na srcu i da se radujete.Mislite da ce bitio sokirana saznanjem da je volite, ali ne mozete zamisliti da ce biti srecna.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2