Vagama ulogu igraju pare,Bikovima dugovi, Jedan znak  ne brine ni o cemu…

Vagama ulogu igraju pare,Bikovima dugovi, Jedan znak ne brine ni o cemu…

25. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Ne znaci da ste materijalista, ali ovih dana vam ulogu igraju samo pare. Vreme je da saberete da li mora tako i cemu dajete prednost  novcu. Navikli ste da imate   sve sto pozelite, pa  to morate stvoriti. Kako cete sada kada vam ponestaje?

 

SKORPIJA

Vi ni o cemu ne mislite, jer ste dobri sto se tice finansija.  Sve vam ide trenutno dobro, pa pakujete kofere i mastate o nekome. Necete imati  krize, mada cete imati suvise velike izdatke. Navikli ste najbolje za sebe!

 

STRELAC

Mada radite puno, nemate osecaj kada trosite.Vase srce zeli da uziva u svakom trenutku, pa se tako ponaste i sa novcem.Kad imate, ne zalite, ali je vreme da se zapitate koliko ste otanjili svoj novcanik!I dokle necete zaliti?

 

JARAC

Malo mirni i razumni, malo skromni, a najvise cuvalica! To je ono sto diktira vase finansije i sto vas drzi u normali.Sebe nikada ne dovodite u poziciju da ne znate sta cete posle, pa ni sada necete da brinete.Imacete za svoje skromne izdatke.

 

VODOLIJA

Imate novcane brige malo duze vreme, pa ovih malo dana vas nece brinuti. Vreme je za razumne korake i da se razumno i ponasate.Imate za nesto ali za neke  stvari necete imati.  Cega nema, bez toga se mora!

 

RIBE

Ne volite dugove i plasite se takvih situacija da bi vas neko klevetao. Drago vam je da ste se nasli u situacji da ste tako vaspitani da nikad sebi ne dozvolite da budete duzni. U narednim danima necete bas da se hvalite. Za svoje skromne prilike, bice dovoljno.

Stranice: 1 2