Ovan srecan, rak u dilemi, dok jedan znak sa zebnjom ceka novi dan!

Ovan srecan, rak u dilemi, dok jedan znak sa zebnjom ceka novi dan!

27. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Samo od vas zavisi sta dalje i kuda vas nose novi dani. Moracete donositi nove odluke, ali ih i slediti, odlucno i ozbiljno.Sve sto budete hteli,moracete da realizujete, a ne da cekate da se samo od sebe desi.Slede vam sreca, ako tako budete cinili!

 

BIK

Sa mnogo zara ste se posvetili trenutnim obavezama, a to je svima cudo. Sto se obaveza tice, navikli su da ste ravnodusni i da to radite tek onako. Vreme ce pokazati svoje, i sta jeste i sta niste, pa ce mnogi pokunjiti glave.

 

BLIZANCI

Imate nekakav cudan i odresit stav, pa reagujete osorno.  Iz vaseg ugla nije tako, ali iz drugoga je cak i drsko. Zato se obavezno usporite i pazite na ishitrene rakcije. Partneru smetaju, pa bi vas mogao lako da otkaci.

 

RAK

To sto volite nekoga nema veze sa onim sto se tice razumevanja. Vreme je da se okrenete napred, da pokazete sta hocete i da trazite da uvek postoji kompromis.Ali da cete pristati  na nesto nerazumno, to svakako necete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Vreme je  da se rese neke odredjenje  stvari i da  znate sta zelite. Trenutno bi vam sve islo za rukom, ali  vi zelite samo jednu osobu.Mozete je osvojiti, samo ako hocete, ali budite uporni. Nemojte da odustajete.

 

DEVICA

Uskoro ce biti vase vreme, ako nije sada. Vreme je da se sredi sve sto hocete, i da tacno znate  do cega vam je stalo. Bice to da je jedan lepi jarac do kojeg vam je stalo.I da ce vam dati svoje srce brze nego sto ste i mislili da hoce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2