Ovan srecan, rak u dilemi, dok jedan znak sa zebnjom ceka novi dan!

Ovan srecan, rak u dilemi, dok jedan znak sa zebnjom ceka novi dan!

27. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vreme je za nove stvari i od vas se ceka da budete otvoreni po pitanju zelja. Pokazite da cete biti spremni da odgovorite na zahteve.Sledite svoje srce  i budite spremni da se posvetite u potpunosti.

 

SKORPIJA

Vec ste se mnogo osmelili i vise i ne krijete svoju ljubav. Vreme je da budete uporni i da cuvate ono sto imate, ali i istrajavate u svemu. Ljubav se ne kupuje, ljubav se zasluzuje, a vi cete pokazati da ste svoju ljubav  zasluzili.

 

STRELAC

Sa zebnjom cekate nove dane, a znate i zasto. Vas partner vas voli i ocekujete da vas iznenadi. Dolazi sa puta, a vase srce kuca zarom ocekujuci iznenadjenje i poklon. Za vas ce i sam povratak biti poklon, ali opet, zelite bar sitnicu.

 

JARAC

Konacno cete poceti da pratite svoje srce i da sledite njegov zov. Za sada ono ce vas slati u pravcu jedne vage,a vi samo krenite.Morate joj dati do znanja da je volite, kako bi vas ona prihvatila.

 

VODOLIJA

Imacete puno obaveza, ali necete zaboraviti na partnera. Vreme je da se radujete i da budete u istom rasplozenju.  Jedno drugo cete razumeti kao i i uvek i vreme je da se i vasa srca zauvek spoje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Kuda biste narednih dana i sa kime, ako ne biste sa voljenim bicem? Vreme je da vas ono vodi i da se zna sta i kako cete dalje.Krisom se nadate da vas partner zaprosi, a ne ocekujete da vam sledi prijatno iznenadjenje.

Stranice: 1 2