HOROSKOP  za  TRI NAREDNA DANA:   Ovnu ce biti SUPER, Biku sledi BORBA,a nekoga ceka RASKID!

HOROSKOP za TRI NAREDNA DANA: Ovnu ce biti SUPER, Biku sledi BORBA,a nekoga ceka RASKID!

28. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Drage vage, sada ste sigurne da naredna tri dana zelite opustenu situaciju. Imali ste stresne i naporne dane i dobro je po vase zdravlje da date sebi malo odmora.

Dobro ce doci i vasem partneru jer mu je dosadilo da bude drugi poslije vaseg posla naravno. Partner ocekuje posvetu sebi u cjelini a ne da uvijek ceka da dodje u red poslije vasih obaveza.

SKORPIJA

Drage skorpije, iako ste strogih nacela jer ste tako vaspitani ipak imate momente kada vas gane do suza nesto ili neko. A naredna tri dana,petak,subota i nedelja za vas donose najvece iznenadjenje.

STRELAC

Drgi strelci, nista posebno ali vrlo zadovoljavajuce u naredna tri dana. Bicete u dobrom drustvu,odmoricete se i napuniti baterije za predstojece dane.

 

JARAC

Dragi jarcevi, vi ste planirali naredna tri dana i ici ce sve po planu. Vise vam ne treba a i neocekujte vise. U svakom slucaju bice vam dobro.

 

VODOLIJA

Drage vodolije, naredna tri dana bez trzavica kojih imate skoro svaki dan. Ni previse stresa niti nekih iznenadjenja. Lijepo ali ne i monotono. Vi se osjecate dobro kada je tako pa vam bolje i ne treba.

RIBA

Drage ribe, mirno plivate u svakodnevnim prilikama pa i naredna tri dana se ne razlikuju mnogo. Radost je vasa zbog starog prijatelja ili saradnika koji vam dolazi kuci u goste. Bice vam odlicno.

Stranice: 1 2