Izaberi BUBAMARU i saznaj KOLIKO SRECE ce te pratiti do kraja leta!

Izaberi BUBAMARU i saznaj KOLIKO SRECE ce te pratiti do kraja leta!

29. srpnja 2022. 0 By Lala

Bubamara je uvek bila simbol ljubavi i simbol obradovanja ili radosti bilo koje vrste.

Od vas se ocekivalo da samo pomislite na nju ili da je vidite kako vam nezno slece na ruku i da se ponadate ogromnoj sreci. Mozda ne pravoj i velikoj sreci, ali je uvek bila vesnik koji vodi vasoj sreci. Vasoj radosti, snazio vase ljubavi, sitnicama koje donose radost zivota.

Isto kao i detelina sa cetiri lista, tako i bubamara, svakom coveku donose radost koju uvek sluti.  Hoce li vas vasa bubamara obradovati, doneti srecni trenutak, ili ce vam nagovestiti da ste ona koja  ce uskoro da bude?

Koliko vam srece sledi do kraja leta i hocete li je uposte imati? Da li ce biti u padu ili porastu, ili ce jednostavno da utihne? Izaberi jednu bubamaru i saznaj ako te zanima!

AKO STE IZABRALI BUBAMARU BROJ 1

Vi koji ste izabrali bubamaru pod rednim brojem jedan, vec ste bili dosta dobri ovoga leta.

Moze se reci da je vasa sreca imala svoje dane u kojima ste ziveli, i uzivali. Dane u kojima bi bili zadovoljni i svoji, i u kojima ste donosili svoje odluke.

Vasi su dani bili jako lepi i odbrojani svakom lepom  slikom, trenutkom koji je uvek bio ispunjen vasim iskrenim smehom. Moracete se pomiriti da vasa bubamara slece i leti u smeru koji je suprotan od vas.

To znaci da se morate zadovoljiti lepim, ali je vreme da se te lepe stvari desavaju i nekome drugom.Vi svoje stanje drzite takvim kakvo jeste, i odrzite taj nivo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2