Do 23. novembra je na snazi retrogradni Jupiter: Ovo je istina o svemu sto vas ceka u narednim mesecima!

Do 23. novembra je na snazi retrogradni Jupiter: Ovo je istina o svemu sto vas ceka u narednim mesecima!

2. kolovoza 2022. 0 By Maja

VAGA

Desavanja na poslovnom polju donose vam velike promjene koje ce vam znaciti mnogo. Ocekuje vas velika sreca jer cete uspjeti da ostvarite svoj poslovni san. Na polju ljubavi dolazi do promjena sa voljenom osobom, ali te promjene vama samo dobro donose.

 

SKORPIJA

Bicete sretni i zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama. Mnogo toga cete postici jer vas ocekuje sreca kako na poslovnom tako i na polju ljubavi. Vi cete sa svim desavanjima koja su pred vama biti samo zadovoljni.

 

STRIJELAC

Period koji je pred vama donosi vam ostvarenje velikih zelja i planova jer vama ce sve da krene onako kako ste zeljeli. Velika sreca ce vas pratiti jer vi cete svoje snove uspjeti ostvariti. Vrijeme dolazi u kojem cete imati srece kao nikad do sada.

 

JARAC

Mnogo toga se mijenja ali na srecu samo u vasu korist. Pred vama su desavanja koja vam samo veliku srecu donose kojoj se dugo nadate. Sve ce da vam krene na bolje jer pred vama su promjene koje ce vam znaciti mnogo.

 

VODOLIJA

Velika sreca je pred vama jer u mjesecima koji dolaze vi za probleme necete znati. Pred vama je period u kojem cete postici sve sto ste zeljeli i sto ste imali u planu. Ocekuju vas predivna desavanja koja vam samo dobro donose.

 

RIBA

Pred vama je velika novcana sreca koja ce vam donijeti mnogo. Pred vama su desavanja koja vam donose promjene kakvim ste se i nadali. Sve ce da vam krene na bolje jer velika sreca ce vladati u vasem zivotu.

Stranice: 1 2