Izaberi simbol i saznaj sta lijepo ti donosi kraj leta!

Izaberi simbol i saznaj sta lijepo ti donosi kraj leta!

3. kolovoza 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SIMBOL BROJ 2

Vi koji ste izabrali simbol sliku pod rednim brojem dva, imate u srcu male iskre ljubavi prema nekome.  Bili ste jako zatvoreni i sada ste nesto poceli da osecate prema  jednoj osobi.

Nadate se lepim stvarima i mastate o velikoj ljubavi koja ce biti lepa i blistava kao duga. Takodje se nadate da ce vas  uskoro zapratiti ta osoba i da ce vam se pruziti sansa da volite i da budete voljeni. Vase ce srce kucati zarom, i pokazivati psecanja srca, bez da ih skriva.

Imacete sanse i zato ucinite sve sto je do vas, kako biste imali blistavu ljubav.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO STE IZABRALI SIMBOL BROJ 3

Vi koji ste izabrali sliku simbol pod rednim brojem tri, jasno da vam slede velika iznenadjenja. Ne jedno, vec vise iznenadjenja i vreme ce da budete zadovoljni.

Vas simbol vas upozorava da biste mogli biti srecni i jako zadovoljni. Vasa slika simbol vas usmerava na srecu na celom zivotnom putu, a to znaci samo jedno. Vama bi moralo sve da krene i da se podjednako radujete svemu.

Nekima ce krenuti posao, nekima samo ljubav, nova emotivna veza, vama ce krenuti sve.

Vas zivot se menja iz korena i vreme je da  ucestvujete u njemu. Vreme je da sve potekne kako treba, u smeru koji je pozitivan i lep, i vama na korist.Ali samo ako i sami budete tezili tome!

Stranice: 1 2