Pred nekim ZODIJACIMA su VELIKI IZAZOVI! OVAJ MJESEC im ne donosi NISTA DOBRO!

Pred nekim ZODIJACIMA su VELIKI IZAZOVI! OVAJ MJESEC im ne donosi NISTA DOBRO!

4. kolovoza 2022. 0 By Maja

Avgust ce za pve zodijake znaciti razocarenje, raskide i velike poslovne probleme. Bice im potrebno mnogo snage da sve probleme savladaju.

Ali oni su poznati po tome da se svakoj zivotnoj oluji suprostave.

OVAN

Niko nije uporan i u svojim namjerama kao sto ste to vi. Uvijek znate sta zelite, i za to itekako znate da se potrudite. Probleme pokusavate rijesiti na posten nacin, jer vi ste znak koji  ce radije patiti, ali nece napraviti ni jedan neposten korak.

Uvijek ste bili mnogo samouvjereni. Mnogo se trudite da takva dojam i ostavite kod drugih ljudi.

Vi se trenutno borite sa velikim poslovnim problemima koji vam ne daju mira. Mnogo toga se je desavalo u zadnje vrijeme , i vi ste napravili velike novcane gubitke koji vam nisu bili nikako potrebni. Pred vama je mjesec u kojem ce sve postati samo jos gore.

Vama slijede desavanja na poslovnom polju koja ce vas do kraja mjeseca najtjerati da razmislite o promjeni radnog mjesta.

Vi cete imati srece sto ste jaki i uporni, i sto necete dozvoliti da vas takve situacije dovesu do ocaja. Koliko god vam tesko bilo, vi cete s vremenom pokusati da rijesite sve probleme, jer vi se nikada tako lako necete predati losoj sreci.

 

BIK

Mnogo toga trenutno cinite kako bi vasu vezu doveli na staro, jer trenutno niste zadovoljni sa desavanjima koja vladaju u vasoj vezi. Mada ste vi osoba koja uvijek pokusava da spadsi sto se spasiti da, ne ide vam od ruke da sa voljenom osobom pronadjete rjesenje za vase probleme.

Pred vama su desavanja koja ce vam napokon otvoriti oci.

Mjesec avgust vam ne donosi srecu, ali ce vam napokon otkriti razloge ta promjene u vasoj vezi. Vas partner vam naime nije vjeran, i to cete vrlo brzo saznati.

Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce i nista vise nece biti isto.

Jako vam je bitno da u vasoj vezi vlada povjrenje, ali to nazalost nije tako. Vi cete se morati pomiriti sa tim da ste vi u vasoj vezi bili jedini koji je iskreno volio.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2