Tokom naredne sedmice:  Ovi zodijaci ce imati NAJMANJE SRECE! VELIKA TUGA ce VLADATI  u njihovim zivotima!

Tokom naredne sedmice: Ovi zodijaci ce imati NAJMANJE SRECE! VELIKA TUGA ce VLADATI u njihovim zivotima!

4. kolovoza 2022. 0 By Maja

Nekim zodijacima u narednoj sedmici sreca prosto nije sudjena. Koliko god su oni zasluzili da budu sretni, tuga ce carovati i velika razocarenja sa sobom donijeti.

BLIZANCI

Vi se uvijek trudite da sve bude onako kako vi zelite. Mnogo cinite za svoju srecu, ali u zadnje vrijeme se sa velikim problemima morate boriti. Ipak vi ne gubite nadu da ce vam krenuti na bolje, jer vi ste zodijak koji uvijek pokusava da izvuce samo najbolje za sebe.

Vi vjerujete u sebe, ali i u svoju srecu. Posebno kada je ljubav u pitanju ulazete veliki trud da vam krene na bolje.

Problemi su vas zadesili u vasoj vezi i to vas mnogo boli. Pokusavate sve kako bi sreca pokucala na vasa vrata, ali sve kao da je uzalud. Sreca vas zaobilazi, a vi patite jer ne znate zasto je doslo do takvih promjena u vasoj vezi. Do sada ste sa voljenom osobom uvijek bili iskreni i zajedno ste rjesavali svaki problem.

Ali nista vise nije isto i vi cete u narednim danima saznati i zasto. Vas partner vam nije bio vjeran, ali isto tako nije imao hrabrosti da vam to prizna.

On  zna koliko vam znaci i nije se usudio da vam kaze istinu. Ipak vi cete saznsti sve, i nece vam biti lako. Imali ste velike planove sa voljenom osobom, ali u danima koji su pred vama samo velika tuga ce vladati u vasem zivotu. Mnogo volite svog partnera, ali preko prevare necete nikako moci preci.

U vasoj vezi mora da vlada veliko povjerenje, ali to povjerenje gubite u narednoj sedmici.

Blizi se kraj vasoj vezi za koju ste bili spremni sve da ucinite. Vi cete okrenuti ledja voljenom bicu, i teska srca krenuti dalje, jer sa vasim osjecanjima  nema igre. Tako nesto nikada necete dozvoliti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2