Rak i Lav ce dobiti novac, Jarac i Riba da cuvaju ono sto imaju…

Rak i Lav ce dobiti novac, Jarac i Riba da cuvaju ono sto imaju…

4. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da pocnete da razmisljate malo drugacije. Moracete malo da mislite na sebe i svoje emotivno polje.Sve vam se svelo na rad, a novaca vec imate za sebe dovoljno. Kao da se odricete ljubavi, samo zbog para!

 

BIK

Vasa  novcana kriza je dovela do toga da ste mogo trosili i sto se jos i zaduzili. U losoj ste novacnoj poziciji i moracete uzimate pozajmicu da se cupate.  Da li ce vam biti  na korist kao lekcija, tek ce se voideti!

 

BLIZANCI

Vreme je da prestanete da se ponasate kao da nemate prebijene pare. Imate koliko imate i budite zadovoljni. Vreme je da pocnete prebrojavati ono sto ste ustedeli, dok ste trosili partnerove pare, oslanjajuci se na njega.

 

RAK

Uvek imate nesto sitno, ali ovaj put niste nista mogli ustedeti. Vasi izdaci su dosli kao nuzna potreba i neocekivano. Bili ste u losoj i ozbiljnoj situaciji, ali cete se nekako preneti, jer slede mali prilivi sa strane.Dobitak!

 

LAV

Suvise radite da ne biste imali, jer pored redovnog posla, zaradjujete i honorarno.  Mnogo trosite na neke  prrijatelje koji vas samo koriste dok imate para. Zvezde vas upozoravaju da budete ozbiljniji, jer nije vredno vaseg teskog rada.Uskoro povisica!

 

DEVICA

Vase novcane potrebe se svode na neke nuzne stvari, ali opet va skripi. Trenetno ste u losoj novcanoj poziciji, pa ne znate kako da izadjete na kraj sa neophodnim troskovima. Neka vas spase vas partner.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2