Izaberi SIMBOL SRECE i saznaj sta te ocekuje na SVIM POLJIMA tvoga zivota do kraja  godine!

Izaberi SIMBOL SRECE i saznaj sta te ocekuje na SVIM POLJIMA tvoga zivota do kraja godine!

7. kolovoza 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SIMBOL SRECE BROJ 2

Vi koji ste izabrali simbol srece pod rednim brojem dva, vreme je da zablistate.

Vasa sreca i ljubav su tako ocigledni, mada vi sada niste ni srecni, ni zadovoljni. Od vas se ceka da budete  kovac svoje srece i da se sami izborite za svoju srecu.

Niko vam je nece dati, niti ce se izboriti za ono sto biste vi licno, i mogli i morali. Za sada niste srecni i osecate da necete ni biti. Ali vas trud, snaga i upornost koju cete pokazivati, jasno ce vas dovesti do ostvarenja vasih osnovnih zelja.

Onih velikih, pa onda i onih malih. Vas posao ce krenuti, a i jedno lepo lice ce probuditi svu vasu paznju. I tako ce se vasa sreca o kojoj svi snevaju, ostvariti i bicete zadovoljni.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO STE IZABRALI SIMBOL SRECE BROJ 3

Vi koji ste izabrali simbol pod rednim brojem  tri, jasno da ce da se uskoro da vam se pocnu realizovati neke stvari koje dugo planirate. Vreme je da pokazete sta su vam planovi, da se odazovete onim koracima na koje budete bili spremni.

Do kraja godine cete morati da povucete neke poteze, i da nacinite neke korake. Od vas se ceka da budete odusevljeni  i da znate da ste  na putu da biste mogli da menjate svoj zivot. Vas simbol vas upucuje na provod, na slobodu.

A vi zaista se osecate sputano, i kao da ste svo vreme  ograniceni i pod velikim pritiskom koji trpite.Vreme je da se oslobodite stega i da svoj zivot pocnete da zivite po svome. Po svojoj volji, po svome nahodjenju i da pocnete da ga zivite u svojoj  kozi, a ne u tudjoj.

Stranice: 1 2