Ono sto si prvo vidio na slici OTKRIVA za sta se u ZIVOTU NAJVISE BORIS!

Ono sto si prvo vidio na slici OTKRIVA za sta se u ZIVOTU NAJVISE BORIS!

8. kolovoza 2022. 0 By Maja

AKO SI PRVO VIDIO RUZU:

Ti si se u svom zivotu odlucio da budes sretan. Tebi nije uvijek lako, ali ti se boris za svoju srecu. Ti se boris za bolji zivot. Svjestan si svojih mogucnosti, i sve dok ima snage u tebi, ti ces se borit za svoju bolju buducnost.

Nisi ti sebican osoba koja samo misli na sebe. Ti znas da ako ti postignes mnogo, mnogo vise ces moci i da pruzis ljidima koje volis.

Na zivot gledas realno. Ti ne ocekujes da se desi cudo, vec zasuces rukave i radis za ono sto ti je bitno. Vjerujes u srecu, ali mnogo vise vjerujes u sebe. Tvoja borba za bolje sutra nije uvijek jednostavna. Mnogo toga u zivotu si prosao, ali nikada nisi pomisljao na to da odustanes.

Ono sto zelis ti ces sebi ostvariti. Novac ti jekao bitan, jer ti znas da bez njega ne mozes stici daleko. Za svaki svoj dinar radis kao rijetko ko drugi. Ne ocekujes mnoog od drugih, ti se najvise uzdas u sebe i svoju volju.

Ti znas da danas nije lako postici sve, ali ti ces uvijek pokusavati da ostvaris sto vise. Ma koliko puta ti neko rekao da ti nesto ne mozes, ti ces ipak pokusati.

Ti se boris za bolju buducnost i cvrsto vjerujes u nju. Za negativne misli nemas vremena, jer ti si osoba koja ne dozvoljava sebi da bude nesretna. Pa i kada ti nesto ne ide od ruke, ti ce pokusati ponovo.

Sve dok ne ostvaris svoj cilj, ti neces odustati, jer odustajanje za tebe nikada nije bila opcija.

Stranice: 1 2