DELFIN  je SIMBOL SRECE i on ti donosi PREDIVNE VIJESTI do KRAJA MJESECA!- Saznaj SVOJU SUDBINU!

DELFIN je SIMBOL SRECE i on ti donosi PREDIVNE VIJESTI do KRAJA MJESECA!- Saznaj SVOJU SUDBINU!

9. kolovoza 2022. 0 By Maja

DELFIN BROJ 1

Ti si osoba koja je u zadnje vrijeme morala sa mnogo nepravde da se izbori. Istina je da ti nije bilo lako, ali ti svoje dostojanstvo nisi izgubio. Nije sve bilo onako kako si to imao u planu, ali isto tako nisi ni osoba koja se zali na zivotne oluje.

Uvijek si spreman da se svakoj suprotavis jer ti si bice koje je naucilo da zivot cesto nije fer.

Ti imas svoj out i svoj pravac. Nikada neces dozvoliti da te bilo ko omete na tvom putu ka sreci. Znas sta zelis i neces se tako lako predati sudbini.

Do kraja mjeseca tebe ocekuje mnogo toga sto ce ti napokon vratiti osmjeh na lice.

Pred tobom su promjene posebno na poslovnom polju koje ce ti biti od velikog znacaja. Mnogo toga ce ti krenuti i na privatnom polju tvog zivota, jer vrijeme da se srede neke situacije koje ti duze vrijeme ne daju mira.

Delfin ti donosi srecu i on ce ti srecu slutiti cijelo vrijeme. Ti ces biti sretan, jer ces uspjeti da se izboris za sve sto si u zivotu zelio. Velike promjene su pred tobom koje ce ti znaciti mnogo. Vrijeme je za veliku srecu.

 

DELFIN BROJ 2

Osoba si koja se je uvijek borila za sebe, jer nikada ti sebi nisi dozovolio da zavisis od bilo koga drugog. Ti si osoba koja zna sta zeli u zivotu i tvoje planove niko ne moze da narusi. U tvom zivotu su postojali zivotni izazvi, ali oni ti nisu mogli nista.

Mnogo je toga sto ti  nije po volji, ali ti si osoba koja zna da se bori za sve sto joj je bitno u zivotu.

Zadnji period je bio turbulentan, ali to tebe nije moglo zaustaviti da se bris za svoju srecu. Srecu  u svom zivotu zelis, srecu ces i imati.

Delfin kojeg si izabrao sluti velikim promjenama na bolje i ti ces u svom zivotu uspjeti sve sto si imao u planu.

Do kraja mjeseca ostvarujes odlicne poslovne rezultate koji ce ti u blizoj buducnosti omoguciti da ostvaris sve svoje snove.

 

Nastavak  na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2