Tarot karte otkrivaju istinu, koji zodijak ce pronaci svoju srecu u danima pred nama!

Tarot karte otkrivaju istinu, koji zodijak ce pronaci svoju srecu u danima pred nama!

9. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN

Spremite se da budete jaci i dosta uporniji. Imacete bas takve situacije u kojima cete morati zanti sta hocete. Nemojte da odustajete, jer mozda cete moci do zeljenog cilja. Morate svoje obaveze izvrsavati, uporedo i biti spremni na promene.

BIK

Tarot karte vam ukazuju na oprez, i zato povedite racuna. Ne odredjuju vam polje na kojem cete se morati cuvati, ali pazite.Mozda i nece biti tako lose, ali svakako da morate biti obazrivi na neku losu situaciju.

 

BLIZANCI

Vreme je da pocnete ad se cuvate i da mislite na sebi. O sebi cete morati povesti racuna, a to znaci  da cete morati da se dobro vladate. Tarot karte vam ukazuju na promenu vaseg ponasanja  u celini.

RAK

Tarot karte vam ukazuju da nadjete neki odredjeni put za sebe. Put za odredjeni   korak i pokusaj da se izborite za svoje odredjene stavove. Ako nastavite da cutite  kao sto ste cutali do sada, mozete racunati na svoju totalnu propast.

 

LAV

Tarot karte vam ukazuju na radost, jer vam slede lepe vesti. Odavno zelte nesto cuti i sada cete konacno to i docekati. Na vasu srecu ove vesti ce biti prijatne za vas. Ali ne samo prijatne, nego ce vam dati snagu za povoljne stvari.

 

DEVICA

Sada niste ljutiti, ali tarot karte vam ukazuju na veliku ljutnju. Od nje ce se morati kloniti svi vasi bliznji iz okoline. Srce vas salje na neke  odredjene staze, i moracete njome da hodite. Vasa ce ljutnja da predje na jednu osobu.

Nastaak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2