Tarot karte otkrivaju istinu, koji zodijak ce pronaci svoju srecu u danima pred nama!

Tarot karte otkrivaju istinu, koji zodijak ce pronaci svoju srecu u danima pred nama!

9. kolovoza 2022. 0 By Lala

VAGA

Tarot karte vam najavljuju veliku krizu i vreme je da se  zapitate da li se moze izbeci. Mada ce to biti samo emotivna kriza, ipak cete se  morati pokrenuti.Dajte sve od sebe da sredite emotivnu vezu, ili je konacno prekinite.

 

SKORPIJA

Mada vam sledi  jedna vrlo lepa ljubvna romansa, vi se ponasajte  rezervisano. Nekoga cete upoznati i vreme je ad se krene napred.  Posli ste od emotivne srece i ispunjenja, jer ona vam je sve. I sada vam se pruza sansa da  budete srecni.

 

STRELAC

Tarot karta vam nece ukazati na nesto sto nikad niste vec imali. Ali ce vam ukazati na nesto  sto ce vas jako zabrinuti. Vasa emotivna veza ce trpeti neke krize, a stalo vam je da ih prebrodite.Zato pazite sta cinite i kako se vladate.

 

JARAC

Samo sto niste sreli jednoga bika, koji ce ubrzo postati i vasa sreca. Tarot karte vam ukazuju da se okrenete  toj osobi, koja ce ubrzo postati vasa srodna dusa.Tako neocekivanoj sreci, niste se nadali, mada ste se potajno molili za barem malo srece.

 

VODOLIJA

Ako  mozete da volite onako cisto i od srca, spremite se za ludu ljubav.Vreme je da zavolite kako niste nikada pre. Tarot vam govori da je vasa sreca vrlo blizu, i da cete uskoro biti vrlo zadovoljni svojom emotivnom  slikom.

 

RIBE

Moracete biti spremni na promene i vreme je da se okrenete u korist sebi. Neka vase nove situacije budu takve, da cete moci da upravljate svojim zivotom. Tarot ukazuje na mogucnost vaseg inata koji ce biti pokretac svih promena.

Stranice: 1 2