MORE TUGE: Izaberi more i saznaj ZASTO ces se RAZOCARATI do KRAJA GODINE?!

MORE TUGE: Izaberi more i saznaj ZASTO ces se RAZOCARATI do KRAJA GODINE?!

14. kolovoza 2022. 0 By Maja

Tebe ce do krja godine tvoja dobrota najvise kostati. Pruzices ruku pomoci osobi koja ce poslije o tebi pricati sve najgore. Mnogo cete razocarati cinjenica da ljudi mogu biti tako okrutni i nezahvalni. Ti nisi naivna osoba, ali previse dobra sigurno jesi. Do kraja godine ces mozda i sam donijeti zakljucak da ne trebas prema svakome biti toliko dobar. Zasto da ti zbog svoje dobrote budes povrijedjen? Ti ces shvatiti da neke stvari prosto moras promijeniti za svoje dobro.

 

MORE BROJ 3)

Ljubavna sreca je tebi mnogo bitna. Ti si uvijek davao svoj maksimum kako bi osoba koju volis pored tebe bila sretna. Nikada ne bi prevario ili slagao osobu do koje ti je stalo. Ljubav je tebi mnogo btna , i ti je postujes. Sa tudjim osjecanjima se nikada nisi igrao, jer ti vrlo dobro znas kako to moze da boli. Ti si kroz sv to prosao, i na zalost do kraja godine ces to morati ponovo proci.

Osoba do koje ti je mnogo stalo ucinice nesto sto ce tvoja osjecanja mnogo povrijediti. Mada si ti za tu osobu cinio sve, ona ce ti vratiti na jedan vrlo ruzan nacin.

Tvoje povjerenje ce biti razocarano, kao sto ces to biti i ti. Za tebe je ljubav sve u zivotu, ali ona ce tebe mnogo zaboljeti.

Mozda si previse dobar za neke ljude, jer ne zasluzuje svako tvoju ljubav koja je uvijek iskrena i velika.

Stranice: 1 2