Ono sto si PRVO VIDIO NA SLICI otkriva DA LI TI JE SUDJENO SIROMASTVO?!

Ono sto si PRVO VIDIO NA SLICI otkriva DA LI TI JE SUDJENO SIROMASTVO?!

14. kolovoza 2022. 0 By Maja

AKO SI PRVO VIDIO MJESEC:

Ti si osoba koja tacno zna sta zeli, ali i neko ko zna koliko moze postici. Realno gledas na zivot i znas da ne mozes postici sve. Za svoj novac radis, i ne ocekujes da ti neko nesto pokloni jer sazaljenje je zadnje sto ti zelis u zivotu.

Istina je da tvoj zivot nikada nije bio bajka, ali ti si se uvijek trudio da iz njega izvuces samo najbolje.

Siromastvo tebi sigurno nije sudjeno,  i ako te cesto muce problemi sa novcem. Nije ti lako, to je tacno ali ti se za sve sto imas boris svom snagom.

Drugacije nisi naucio, jer je tvoj cijeli zivot bio borba. Ti si se oslucio za srecu jer ne zelis da se pomoris sa sudbinom koja nije uvijek bila postena prema tebi.

Mnoog radis i ti se siromastva ne trebas plasiti. Nece ti u zivotu uvijek biti lako, ali ti ces uvijek pronalaziti nacin da se sa njim izboris.

Novac koji ce ti biti potreban, ti ces sebi zaraditi. Snalazljiva si osoba koja i u najgorim trenutcimazna da se izbori sa svim onim sto joj se desi. Previse novca neces imati, ali ti ces imat dovoljno da bi bio sretan. Vjerujes u sebe i to ti je veliki plus u zivotu.

Siromastvo moze svakome da se desi, ali ti se toga ne moras plasiti. Nisi sebicna osoba i uviejk si ono malo sto imas dijelio sa drugima. Sudbina dobre ljude kao sto si ti nece kazniti.

Stranice: 1 2